Prajitura cu caise

de Anamaria Cook in Prajituri, 11 Feb 2014 | 5259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 160 g zahar
  • 120 g iaurt natural caise/piersici
  • un borcan mic compot de caise
  • 80 ml ulei
  • 3/4 plic praf de copt
  • 4 oua
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Mixati ouale cu zaharul si praful de sare pana ce se albesc la culoare si isi tripleaza volumul. Adaugati uleiul treptat mixand continuu apoi iaurtul pana ce obtineti o compozitie omogena. La final adaugati faina si praful de copt in ploaie amestecand usor de jos in sus.

Adaugati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si un strat de faina. Asezati caisele deasupra si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 30 de minute.

Cand trece testul scobitorii scoateti din cuptor, pudrati cu zahar si taiati dupa preferinta.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe si Ceva Fin